Καλάθι

κλεισιμο
κλεισιμο
CLEAR

ΒΡΕΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ T-SHIRT & ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ

ΒΡΕΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΟΥ

Μέσα σε ένα λεπτό σε όλα τα φορέματα

ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ

ΒΡΕΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ T-SHIRT & ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ

ΒΡΕΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΟΥΜέσα σε ένα λεπτό σε όλα τα φορέματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

 • Βρες το αγαπημένο σου T-shirt (όχι πολύ σφιχτό ή χαλαρό, αυτό που σου αρέσει πάνω σου)
 • Βρες το αγαπημένο σου φόρεμα (όχι πολύ σφιχτό ή χαλαρό, αυτό που σου αρέσει πάνω σου)
 • 'Απλωσέ το σε μία επιφάνεια & μέτρησέ το (στο στήθος, ακριβώς όπως βλέπεις στην εικόνα)
 • ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ:
  Δυστυχώς δεν έχουμε προϊόντα με τη συγκεκριμένη μέτρηση
ΔΕΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΟΥ

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ:

ONE-SIZE
 • Κατά , το μέγεθος που σου ταιριάζει είναι το .

  Η μέτρησή σου έχει αποθηκευτεί. Μπορείς να την επεξεργαστείς αν κάνεις εγγραφή ή είσοδο στο λογαριασμό σου, στο ειδικό πεδίο “Μετρήσεις”.


ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΓΕΘΟΣ...

 • Στο προϊόν αυτό δεν βρήκαμε μέγεθος που να σου ταιριάζει. Δοκίμασε τώρα τα υπόλοιπα της συλλογής μας!

  ΔΕΣ ΑΛΛΑ
 • Η μέτρησή σου έχει αποθηκευτεί. Μπορείς να την επεξεργαστείς αν κάνεις εγγραφή ή είσοδο στο λογαριασμό σου, στο ειδικό πεδίο “Μετρήσεις”.


Profi Cook Στίφτης PC-ZP 1018 100W

κωδικός: 1945572

39,00 € 65,00 €

Sale -40 %
Δώρο
Κουπόνι επιστροφής χρημάτων – Όροι & προϋποθέσεις ΔΩΡΟ ατμοσίδερο AEG με κάθε σύστημα σιδερώματος άνω των 149€

 

Παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Προσθήκη στο καλάθι

ΟΡΟΙ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ CASHBACK

Προωθητική ενέργεια Cashback Braun Σίδερα και Συστ. Σιδερώματος – Δοκίμασέ το δωρεάν για 30 ημέρες

1. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία De΄Longhi Κenwοοd Εμπορία Ηλεκτρικών Ειδών ΑΕ» και τον δ.τ. «De’Longhi Kenwood Hellas AE», (η Διοργανώτρια) με (ΑΦM 999120410) που εδρεύει στη Ν. Ιωνία Αττικής, οδός Μαρίνου Αντύπα αρ. 96 και εκπροσωπείται νόμιμα, διοργανώνει την παρούσα δράση που ονομάζεται «Προωθητική ενέργεια CashBack Braun Σίδερα και Συστήματα Σιδερώματος – Δοκιμάστε δωρεάν για 30 μέρες», ως προωθητική ενέργεια στα πλαίσια προώθησης και προβολής των προϊόντων της

2. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και είναι άνω των 18 ετών, ενώ εξαιρούνται οι εργαζόμενοι, εκπρόσωποι, αντιπρόσωποι ή βοηθοί της Διοργανώτριας ή οποιασδήποτε άλλης εταιρείας, υπηρεσίας προώθησης, διαφημιστικού ή ταξιδιωτικού γραφείου που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην πραγματοποίηση του διαγωνισμού αυτού, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς έως δευτέρου βαθμού. Για τη συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια απαιτείται η αγορά ενός Σίδερου ή ενός Συστήματος Σιδερώματος Braun ανάμεσα από τα παρακάτω μοντέλα: Σίδερα -TS715, TS725, TS735, TS755, TS775, SI7062, SI7088, SI9188, Συστήματα Σιδερώματος - IS3022, IS3044, IS5022, IS5043, IS5055, από τα καταστήματα που συνεργάζονται σ΄ αυτήν την προσφορά, σε ελληνικό έδαφος και κατά το χρονικό διάστημα από 11/09/2017 έως 31/12/2017. Οι συμμετέχοντες σ΄ αυτήν την προωθητική ενέργεια θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την αγορά της συσκευής κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας, θα έχουν δε το δικαίωμα να την χρησιμοποιήσουν έως και 30 μέρες (ημερολογιακές) από την ημερομηνία αγοράς και εάν δεν είναι ικανοποιημένοι να την επιστρέψουν το αργότερο 1 μέρα μετά το τέλος των 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και θα τους επιστραφεί η αξία της αγοράς της συσκευής μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Στην περίπτωση αυτή θα απαιτηθεί η επιστροφή της συσκευής με συστημένη αποστολή στην εξής διεύθυνση «SVS» οδός Σινιοσόγλου αρ. 5 και Φιλικής Εταιρείας ΤΚ 14234, Ν. Ιωνία Αττικής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον καταναλωτή. Η συσκευή θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική της συσκευασία σε άριστη κατάσταση και θα συνοδεύεται από ένα αντίγραφο της απόδειξης πώλησης (που θα έχει ημερομηνία εντός της περιόδου της προωθητικής ενέργειας) και το κουπόνι που βρίσκεται μέσα στο site της Braun: braunhousehold.gr σωστά συμπληρωμένο. Οι συμμετοχές θα θεωρηθούν άκυρες σε περίπτωση που:
- Το κουπόνι δεν είναι σωστά και ευκρινώς συμπληρωμένο.
- Δεν έχει σταλεί η συσκευή Braun στην αρχική της συσκευασία και σε άριστη κατάσταση.
- Το μοντέλο δεν είναι ένα από τα μοντέλα της προωθητικής ενέργειας όπως αναγράφονται παραπάνω.
- Δεν έχει σταλεί αντίγραφο της απόδειξης ή του τιμολογίου αγοράς ή η ημερομηνία του είναι εκτός της περιόδου της προωθητικής ενέργειας (11/09/2017-31/12/2017).
- Η ημερομηνία αποστολής (ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου) είναι μεταγενέστερη των 31 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
Η απόδειξη αποστολής του προϊόντος και το κουπόνι με την εισαγωγή στοιχείων δεν θα γίνονται αποδεκτά ως απόδειξη αγοράς εάν δεν υπάρχει και η απόδειξη αγοράς.
Στην περίπτωση που η συμμετοχή θεωρηθεί άκυρη ως ανωτέρω, η συσκευή Braun θα επιστρέφεται στον καταναλωτή.
Η Προωθητική ενέργεια λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2017, στις 23:59μ.μ.

3. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει μέσω τραπεζικής μεταφοράς στον τραπεζικό λογαριασμό (ΙΒΑΝ) που έχει δώσει ο συμμετέχων κατά τη συμπλήρωση του κουπονιού, εντός 60 ημερών από την ημέρα παραλαβής της συσκευής Braun από την «S V S» (ως άρθρο 2 ). Η Προωθητική ενέργεια είναι περιορισμένη σε μία επιστροφή χρημάτων για κάθε αριθμό ΑΦΜ. Το πεδίο ΑΦΜ είναι μοναδικό και χρησιμοποιείται αποκλειστικά για λόγους πληρωμής του αντιστοίχου ποσού. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια του προϊόντος κατά τη διάρκεια της αποστολής.

4. Θα αποκλείονται από τον διαγωνισμό χωρίς καμία ειδοποίηση οι συμμετοχές που ανήκουν σε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες περιπτώσεις:
- Συμμετοχή με ψευδή, ανακριβή ελλιπή στοιχεία εγγραφής.
- Χρήση συστημάτων αυτόματης συμμετοχής.
- Οποιαδήποτε προσπάθεια μη εξουσιοδοτημένης εισβολής στα συστήματα της προωθητικής ενέργειας. Η πράξη αυτή θα κοινοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές.
- Υποψία χειραγώγησης, τροποποίησης, διαγραφής δεδομένων ή λογισμικών που σχετίζονται με τον διαγωνισμό με σκοπό να επηρεάσουν αρνητικά ή άδικα τους άλλους συμμετέχοντες.
- Υποψία οποιασδήποτε παράβασης του παρόντος κανονισμού.
Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλειες ή ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του προϊόντος. Η Διοργανώτρια δεν είναι υπεύθυνη για συμμετοχές που δεν παρελήφθησαν ή καθυστέρησαν.

5. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να αναστείλει, να καταγγείλει, να αλλάξει, να συντομεύσει, να καθυστερήσει ή να επεκτείνει την προωθητική ενέργεια αυτή όπως και να επανεξετάσει τους όρους και προϋποθέσεις του παρόντος κανονισμού, όπου αυτό είναι δικαιολογημένο ή σε περίπτωση ανωτέρας βίας, εξαιτίας παράνομης δραστηριότητος εξωτερικών παραγόντων, πέρα από τον έλεγχο της Διοργανώτριας, η οποία επηρεάζει την εύρυθμη λειτουργία της προωθητικής ενέργειας. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι συμμετέχοντες δεν έχουν δικαίωμα σε κανένα είδος αποζημίωσης. Η Διοργανώτρια διατηρεί επίσης το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους της παρούσης προωθητικής ενέργειας, οι δε αλλαγές θα ανακοινώνονται στον ιστότοπο (www.braunhousehold.gr.) Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά τη λήξη ή τη συντόμευση της λήξης ή μετά την ανάκληση της προωθητικής ενέργειας, σύμφωνα με τους παρόντες όρους, οποιεσδήποτε συμμετοχές ενδιαφερομένων υποβληθούν, θεωρούνται αυτοδικαίως άκυρες και ανύπαρκτες, δεν παράγουν κανένα αποτέλεσμα, δεν δίδουν δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια, δεν δεσμεύουν οποιονδήποτε, παύουν να ισχύουν και δεν παρέχουν κανένα απολύτως δικαίωμα στην επιστροφή της αξίας της αγοράς.

6 Η παρούσα προωθητική ενέργεια απαιτεί τα δεδομένα να παρέχονται σωστά και ολοκληρωμένα, και να διατηρούνται ενημερωμένα μέχρι και την παρέλευση τεσσάρων τουλάχιστον μηνών από τη λήξη της προωθητικής ενέργειας ή της πιθανής παράτασής της, χωρίς να καθιστά την Διοργανώτρια υπεύθυνη για την εισαγωγή λανθασμένων και/ή ελλιπών δεδομένων που μπορούν να οδηγήσουν στον αποκλεισμό των συμμετεχόντων από την παρούσα προωθητική ενέργεια. Η Διοργανώτρια μπορεί κατά την κρίση της να προβεί σε επαλήθευση των στοιχείων που της παρέχονται για να αξιολογήσει την ακρίβειά τους. Σε κάθε περίπτωση, οι συμμετέχοντες είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για τα δεδομένα που διαβιβάζουν στη Διοργανώτρια. Στα πλαίσια της παρούσας προωθητικής ενέργειας και μετά τη λήξη αυτής η Διοργανώτρια πρόκειται να επεξεργαστεί τα δηλωθέντα στοιχεία των συμμετασχόντων, σύμφωνα με τον Ν.2472/1997, όπως εκάστοτε ισχύει, αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της προσήκουσας διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας και της εξυπηρέτησης και παρακολούθησης της δια της προωθητικής ενέργειας καθιδρυμένης σχέσης. Τα δηλωθέντα στοιχεία δεν θα αποθηκευτούν σε άλλο έγγραφο, ούτε θα διαβιβαστούν ή θα κοινοποιηθούν σε τρίτους. Συμμετέχοντας στην προωθητική ενέργεια κάθε ενδιαφερόμενος παρέχει αποκλειστικά και μόνο στη Διοργανώτρια, ως υπεύθυνη επεξεργασίας του Νόμου, τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή του και την εξουσιοδότηση του να τηρεί σε ηλεκτρονικό ή μη αρχείο και να επεξεργάζεται κατά την κρίση της και το Νόμο τα ως άνω στοιχεία του αποκλειστικά και μόνο για τον ανωτέρω σκοπό. Σύμφωνα με το άρθρο 12 (δικαίωμα πρόσβασης) και το άρθρο 13 (δικαίωμα αντίρρησης) του Νόμου ως ισχύουν, κάθε συμμετέχων στη προωθητική ενέργεια έχει δικαίωμα πρόσβασης στα ανωτέρω στοιχεία που τον αφορούν προσωπικά (και να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή αυτών) καθώς και το δικαίωμα να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία αυτών. Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια προϋποθέτει την πλήρη γνώση και την αναμφισβήτητη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που καθορίζονται στον παρόντα κανονισμό και τη συγκατάθεση του συμμετέχοντα για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, όπως αναφέρεται στην προηγούμενη παράγραφο.

7. Οι όροι της προωθητικής ενέργειας και το κουπόνι έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο (www.braunhousehold.gr) Η συμμετοχή στη προωθητική ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα, ενώ η Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση ή την υποβοήθηση πρόσβασης στο διαδίκτυο ή την παροχή διευκολύνσεων σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

8. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα, ο οποίος παραβιάζει κατά κάποιον τρόπο αυτούς τους όρους. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για καμία παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ή άλλων παραβιάσεων που ασκήθηκαν από τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας. Η ευθύνη των καταστημάτων που συνεργάζονται για την ευόδωση του σκοπού της προωθητικής ενέργειας, περιορίζεται μόνο μέχρι την πώληση του συγκεκριμένου προϊόντος στον συμμετέχοντα.

Εάν μέσα στις 30 ημέρες δοκιμής επιθυμείς επιστροφή χρημάτων, συμπλήρωσε το ειδικό κουπόνι.

 
Μπες τώρα για να προλάβεις το Blender από την Ronhson σε σούπερ τιμή!
~ Τα δώρα σου με κάθε Nespresso ~
Κάψουλες
Nespresso αξίας 20€
Travel Mug Limited Edition
Nespresso αξίας 20€
Τα δώρα σου θα τα παραλάβεις απευθείας από τη Nespresso
τηλεφωνικά ή από Boutique για να διαλέξεις τις κάψουλες που επιθυμείς.
🚚 ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
σε όλες τις παραγγελίες άνω των 49€
✔ ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΕΣ
σε ρούχα, παπούτσια & αξεσουάρ
💳 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
για πληρωμές με πιστωτική κάρτα
TOP

Τα Cookies μας 🍪

Χρησιμοποιούμε cookies όταν επισκέπτεσαι τη σελίδα μας (όχι μπισκότα – μακάρι! είναι μικρά κομμάτια κώδικα που καταγράφουν τις κινήσεις σου στη σελίδα μας για να σου προσφέρουν μία προσωποιημένη εμπειρία!). Πατώντας το "OK", συμφωνείς στη χρήση τους!

OK